Ny butik öppnar i Valbo Köpcentrum


Ändrat öppningsdatum för Patches and Pins till i slutet av maj med anledning av rådande situation.

Valbo Köpcentrum, som i år firar 50 år, genomgår just nu en rejäl ansiktslyftning både interiört och exteriört. Under ombyggnaden av Valbo kommer även flera nya butiker att öppnas löpande.
 
- Totalt planerar vi för tio nya butiker och restauranger som ska öppna i Valbo Köpcentrum, säger centrumchef Anette Lättman. I slutet av mars inviger Waynes Coffee sin nya lokal, samtidigt som Patches and Pins slår upp sina dörrar i Valbo. 
 
Patches and Pins är ett butikskoncept inom Streetwear med fokus på accessoarer och kläder. De har för närvarande butiker i Sundsvall, Umeå, Luleå och webbshop.
 
- Vi på Patches and Pins är verkligen laddade att utveckla vårt butikskoncept och efter ett starkt 2019 så vill vi fortsätta att sprida ut oss efter norrlandskusten. Det har aldrig varit en mer spännande och utmanande tid att driva butik som just nu! Men vi väljer att se glaset som halvfullt och med den satsningen som görs i Valbo så tror vi att detta kommer bli kanon bra! Säger Jonas Spolander delägare och försäljningsansvarig på Patches and Pins.
 
-Vi är jätteglada att Patches and Pins kommer att öppna en ny butik hos oss. Det är extra roligt att få välkomna ett butikskoncept som inte finns i vårt upptagningsområde. Vi tror att detta kommer att komplettera och lyfta vår nuvarande mix av butiker. Vi har ett spännande år framför oss där mycket kommer att hända. Innan vi firar vår 50-årsdag hinner, förutom att Waynes Coffee och Patches & Pins öppnar nytt, också Rituals invigas i en dubbelt så stor lokal med utökat sortiment, berättar Anette Lättman. 
 
För mer information, kontakta:
Anette Lättman, Centrumchef