Kundklubb

Jobba hos oss på Valbo Köpcentrum

Lediga jobb

Här hittar du information om lediga tjänster i köpcentret.

För mer information eller om du har frågor gällande tjänsten, kontakta respektive butik.

Just nu finns inga lediga tjänster

Vårt mål

Alla möten med Valbo kommer tillsammans att påverka hur våra besökare uppfattar oss. Tillsammans önskar vi skapa en plats där våra kunder trivs, mår bra och kan hitta sin egen form av kvalitetstid. Valbo ska alltid vara en plats väl värd att besöka där vår brokiga kundfamilj ska känna att de får ett varmt välkomnade och kan hitta sin vinkel på tillvaron. Vi ställer frågor och lyssnar på våra besökare för att ständigt utvecklas och möta våra kunders behov.

Jobba på Valbo Köpcentrum

Du har möjlighet att inspirera våra besökare till en bra upplevelse och få vara med och bidra till att utveckla Valbo. Kundservice är en av våra viktigaste delar. Valbo är måna att ta hand om besökarna på bästa sätt så de känner sig väl omhändertagna och vill återkomma till platsen – och Du kommer vara en av våra viktigaste ambassadörer för platsen. Tillsammans med dig vill vi skapa delaktighet och inspirera till och ta vara på goda idéer.

Om Valbo Köpcentrum

Valbo är en handelsplats som människor i flera generationer har besökt genom åren, sedan öppningen i maj 1970. Valbo är en plats att trivas på oavsett viljor och smaker. Platsen erbjuder många inspirerande butiker med brett utbud, restauranger och härliga ytor för att passa de behov våra kunder har.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.