Forsbergs blommor öppnar på Valbo Köpcentrum

Det har länge efterfrågats en blombutik på Valbo Köpcentrum så därför är vi extra glada över att nu få hälsa Forsbergs blommor välkomna till Valbo.

Forsbergs blommor startades redan 1928 och är idag en väl etablerad verksamhet och en mycket uppskattad blombutik hos gävleborna. Forsbergs blommor stoltserar sig bland annat med titeln Gävles äldsta blomsterbutik. Blombutiken, som nu valt att etablera sin verksamhet på Valbo Köpcentrum, blir en viktig del i Valbos moderna satsning och breddning av sitt utbud. Forsbergs blommor uppfyller också behovet av ett länge efterfrågat segment.

  • Vi ser fram emot att få etablera oss på Valbo Köpcentrum och vårt koncept kommer passa som handen i handsken i Valbos nya moderna miljö och välkomnande atmosfär, säger Carola Westin, Forsbergs blommor.

 

Valbo Köpcentrum, som ägs av Eurocommcerial, fortsätter att öka i popularitet med stigande besöks- och omsättningssiffror. I och med det nya samarbetet med Forsbergs blommor stärks och moderniseras Valbos utbud ytterligare.

  • Forsbergs blommor är en otrolig viktig satsning och fyller ett sedan länge identifierat behov. Vi ser med glädje fram emot att få blomma ut och växa inom detta segment, säger Lisa Östman, marknadskoordinator på Valbo.

 

Forsbergs blommor tillträder redan i mars. Därefter ska lokalen anpassas efter verksamheten och butiken beräknas kunna öppna upp sina dörrar redan till våren.

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service