Kundklubb

Så kan du styla den virkade skjortan

Ett plagg som verkligen är på tapeten just nu är den virkade skjortan!  Den är mångsidig och är perfekt för att ge din garderob en extra twist. Men jag vet, det kan kännas svårt att veta hur man ska bära den. Ingen fara, jag har tre tips på hur du kan styla den virkade skjortan för olika tillfällen.

Ut på kvällen: elegant och cool

Om du ska ut på kvällen och vill ha en look som är både elegant och cool, satsa på en svart virkad skjorta. Kombinera den med svarta kostymbyxor och släng på en skinnjacka för att ge looken en rockig edge. 

Dag på stan: avslappnat och trendigt

För en avslappnad dag på stan, välj en lite ljusare virkad skjorta och bär den som en overshirt tillsammans med ett linne under och ljusa jeans. En bekväm och trendig look som passsar perfekt när du ska ut med vännerna på stan.

Ledig sommardag: lätt och luftigt

På en ledig sommardag när solen skiner, är den virkade skjortan perfekt att bära som den är. Välj en skjorta i en färg du gillar och kombinera den med ett par fräscha linnebyxor. Det ger en lätt och luftig känsla som är perfekt för varma dagar. 

Hoppas du fick lite inspiration och vågar testa en virkad skjorta du också! Den är mångsidig och kan stylas på så många olika sätt, så var inte rädd att experimentera och hitta din egen favoritlook. Oavsett om du ska ut på kvällen, spendera en dag på stan eller njuta av en ledig sommardag, finns det en virkad skjorta som passar perfekt för tillfället.

Dela

Relaterade tips

Hittade inga relaterade tips

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.