Kundklubb

Hudvårdsrutinen för dig som älskar hudvård

Jag älskar hudvård och att ta hand om huden är ett underbart sätt att ge sig själv lite extra kärlek varje dag. Idag vill jag dela med mig av min dagliga hudvårdsrutin, steg för steg. Så häng med och låt oss dyka in i de produkter som håller min hud strålande!

Steg 1: Ögonmakeup-remover

Jag börjar alltid med att ta bort ögonmakeupen. En mild ögonmakeup-remover är perfekt för att försiktigt ta bort mascara och ögonskugga utan att irritera den känsliga huden runt ögonen.

Steg 2: Makeup-remover för ansiktet

Nästa steg är att använda en makeup-remover för resten av ansiktet. Detta steg säkerställer att all makeup och smuts från dagen avlägsnas, vilket ger en ren yta att arbeta med.

Steg 3: Rengöring

Efter att ha tagit bort makeupen, använder jag en ansiktsrengöring för att djuprengöra huden. Det är viktigt att välja en rengöring som passar din hudtyp för att undvika att huden blir torr eller irriterad.

Steg 4: Ansiktsvatten

Ansiktsvatten hjälper till att balansera hudens pH-värde och förbereder huden för de kommande stegen. Jag applicerar ansiktsvatten med en bomullsrondell och sveper det över hela ansiktet.

Steg 5: Essens

Essens är ett lätt och fuktgivande steg som hjälper till att förbättra effekten av de produkter som kommer efter. Jag klappar in essensen försiktigt i huden för maximal absorption.

Steg 7: Fuktserum

Nu är det dags för fuktserumet, som jag klappar in i huden med lätta rörelser. Serumet tillför intensiva fuktgivande ingredienser som går djupt ner i huden och ger en härligt återfuktad känsla.

Steg 8: Ögonkräm

Ögonkrämen är ett viktigt steg för att hålla huden runt ögonen återfuktad och minska tecken på åldrande. Jag applicerar en liten mängd med ringfingret och klappar försiktigt in den.

Steg 9: Dagkräm eller nattkräm

Beroende på tid på dagen, avslutar jag med antingen en dagkräm eller en nattkräm. Dagkrämen skyddar och återfuktar under dagen, medan nattkrämen reparerar och återställer huden under natten.

Steg 10: Solskydd

Och du, glöm inte solskyddet! Oavsett om det är sommar eller vinter, är solskydd ett måste för att skydda huden från skadliga UV-strålar.

Du behöver inte ha alla dessa steg i din rutin. Om du ska börja någonstans, fokusera på rengöring, ansiktskräm och solskydd. Dessa tre steg är en fantastisk grund för att hålla din hud frisk och strålande. Sen kan du bygga på rutinen om du skulle vilja!

Så där har ni det, min kompletta hudvårdsrutin. Hoppas dessa steg hjälper dig att skapa en egen rutin. 

Trevligt sommar!

Dela

Relaterade tips

Hittade inga relaterade tips

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.