Kundklubb

En klänning – tre olika tillfällen

Jag älskar att hitta sätt att bära samma plagg på flera olika sätt, och idag vill jag visa hur du kan styla en och samma klänning för olika tillfällen. Att använda kläder på flera olika sätt är både bra för plånboken och för miljön! Med enkla medel kan du styla upp eller ner ett och samma plagg. Låt oss börja!

Till stranden:

För en avslappnad dag på stranden är det perfekt att kombinera din klänning med några somriga accessoarer. Ta på dig en luftig vit skjorta över klänningen för ett svalt och bekvämt lager. Lägg till ett par sandaler, en strandväska och självklart solglasögon. Denna outfit är enkel, bekväm och perfekt för en dag vid vattnet.

Till vardags:

Vill du använda din klänning till vardags? Inga problem! Kombinera den med en jeansjacka för en fräsch och trendig look. Lägg till en mindre väska och ett par vita sneakers för maximal komfort. Den här outfiten är både stilren och praktisk, perfekt för en dag på stan, en fika med vänner eller en avslappnad arbetsdag.

Till festen:

När det är dags för fest kan du enkelt förvandla din klänning till en elegant outfit. Lägg till ett par pumps och en svart kavaj för en chic look. Komplettera med svarta accessoarer som smycken och en liten clutch för att ge outfiten den sista touchen. Med denna kombination är du redo för allt från middagar till cocktailpartyn.

Plocka fram en klänning hemma och prova att styla den på olika sätt. Våga experimentera med olika accessoarer och lager för att hitta din egen personliga stil. Hållbart mode handlar om att vara kreativ och hitta nya sätt att använda de plagg du redan har.

Hoppas dessa tips inspirerar dig att tänka hållbart och kreativt med din garderob. Ha kul med din styling och njut av att kunna bära dina kläder på många olika sätt!

Dela

Relaterade tips

Hittade inga relaterade tips

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.