Säljare deltid

Verksamhet:

Vero Moda

Typ av tjänst:
Timanställning

Sista ansökningsdag:
29 feb, 2024

Om rollen

Nu söker vi en säljare som vill arbeta extra i vår VERO MODA/VILA butik i Valbo!

VERO MODA och VILA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Med feminint mode kan kunden välja allt från säsongens trendiga plagg till garderobens stilsäkra klassiker. Vi söker nu dig som vill arbeta extra som säljare i vår butik i Valbo som säljer kläder från två av våra varumärken, VERO MODA och VILA.

Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en service i toppklass.

Ansvarsområden

Som säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt uppdrag är att driva försäljning och tillsammans med dina kollegor alltid värna om att varje besökare möts av kunniga, intresserade och tillgängliga säljare.

Det har du med dig

Vi söker dig som fyllt 18 år och gärna med erfarenhet av detaljhandel och säljarrollen, gärna från en modebutik. Du bör vara handlingskraftig och tydligt mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet i att alltid ge bra service. På VERO MODA och VILA arbetar vi även med försäljning via våra sociala kanaler så har du ett intresse eller om du kanske till och med sedan innan arbetat med försäljning via sociala medier ser vi det som meriterande. För att trivas och lyckas som säljare på VERO MODA/VILA tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett bolag med etablerade varumärken, starka produkter och inspirerande internutbildningar.

Anställningsform

Tjänsten är en särskild visstidsanställning på ca 5-10 timmar/veckan med start omgående. Det finns möjlighet att tjänsten kommer att övergå till ett semestervikariat där fler timmar kommer att erbjudas under sommar månaderna 2024.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service