Kundklubb

Ledarhund

Servicehund är välkommen i centrumet om det tydligt framgår att hunden är i tjänst.

Dela inlägget:

Service

Stora Coops Kiosk & Spel är post- och paketombud och postlådor finns utanför butiken. I centrumet finns även Instabox och Budbee.  
Vår väktare har hand om saker som kvarglömts i köpcentrumet. Har du tappat något finns upphittade saker kvar i 7 dagar. Du når vår väktare på 070-687 38 37.
Hos oss har vi totalt 20 toaletter hos oss och alla är kostnadsfria! Toaletterna finns på två olika platser i centrumet, i mittengången mellan restaurangerna och i gången vid Guldfynd/Lindex. Vi har 7 damtoaletter, 7 herrtoaletter, 2 RWC, en familjetoalett, 3 unisex toaletter och ytterligare en toalett i vårt Familjerum.

Vårt presentkort gäller i stort sett i alla butiker hos oss. Kortet köps i våra  presentkortsmaskiner, placerade intill entrésnurran vid ingången mot E16 samt i mitten av centrat intill Sushi Yama, och du betalar med kort. Mer info här på hemsidan under PRESENTKORT.

Du parkerar gratis på någon av våra 1800 parkeringsplatser! Vi har även Familjeparkeringsplatser.
På vår parkering mot E16-hållet finns 6 st laddstationer där du kan ladda din bil under ditt besök hos oss. Du hittar 2 st framför våra entréer mot E16-hållet och 4 st vid IKEA. När ombyggnation av vår nya entré är klar kommer vi att öka antalet laddstationer. Du finner även laddstationer intill OKQ8 och McDonalds.
I mitten av centrumet, i gången mellan restaurangerna Köket och Eat, vid toaletterna finns hjärtstartare. Samt en i Systembolagets entré.
Servicehund är välkommen i centrumet om det tydligt framgår att hunden är i tjänst.
Vi har två automater hos oss. En i entrén vid Stora Coop samt en bankomat vid nya karusellentrén in till höger (denna har även insättningsfunktion).
Du hittar automaten i gången mellan Lindex och Guldfynd. Här kan du fota för körkortsförnyelser, ID-kort med mera. Fotograferingen är användarvänlig, högkvalitativ och tar cirka 3 minuter. Betalar gör du enkelt med kort.

Presentkort

Alla butiker har inte valt att ansluta sig, detta är frivilligt för butiksägarna. Vi uppdaterar löpande vilka butiker som ansluter sig här.
För att ladda ett presentkort behövs ett kredit- eller betalkort, presentkortet kan sedan laddas med valfritt belopp mellan 100-2500 kr.
Om du handlar för ditt presentkort i en av våra butiker och sedan vill lämna tillbaka produkten får du inte ut beloppet kontant utan istället som ett presentkort i butiken du handlat.

Övrigt

Behandling av personuppgifter  För att skapa trygghet för våra kunder och hyresgäster sitter kameror monterade i de gemensamma kundytorna. Materialet som spelas in hanteras enligt gällande lagar som beskrivs nedan. Informationsskyltar om att kamerabevakning sker sitter vid entréerna in till centrumet. Rättslig grund och ändamål Den rättsliga grunden som Valbo Köpcentrum använder vid kamerabevakning är intresseavvägning. Det innebär att en intresseavvägning görs mellan Valbo Köpcentrums intresse av att kamerabevaka och den enskildes intresse av skydd för den personliga integriteten. Anledningen till att Valbo Köpcentrum använder kameror på vissa platser är för att förebygga och förhindra brott, störningar, skadegörelse eller liknande samt underbygga rättsliga anspråk. Valbo Köpcentrums intresse av att kamerabevaka vägs mot de enskilda personernas intresse av att inte bli filmade. Lagring och utlämnande Materialet lagras i en vecka innan det raderas. I undantagsfall kan material sparas längre, exempelvis om det behövs för att utreda ett brott. Endast en begränsad krets personer har tillgång till materialet och det kan komma att lämnas ut till brottsförebyggande myndigheter såsom Polismyndigheten, kommun eller annan myndighet. Kundens rättigheter Du har som utgångspunkt rätt att begära bekräftelse på om du förekommer på film samt begära att få ut det inspelade materialet där du förekommer. Som personuppgiftsansvarig måste Valbo Köpcentrum ta hänsyn till andra personers integritet och med anledning av det kan undantag från denna rätt göras. Du har även rätt att begära rättelse eller radering samt rätt att göra invändningar mot kamerabevakningen. Begäran Om du vill begära ut någon information så kan du kontakta oss via mail till valbo@newsec.se Om du har klagomål på vår behandling av dina uppgifter har du rätt att inge klagomål till Integritetsmyndigheten.

Maskot Vilja

När Vilja planerar att ordna disco finns all information under Aktiviteter. Håll utkik!
Under Aktiviteter kan du se när Vilja är på plats nästa gång. Hoppas vi ses då.
Nej, Vilja pratar inte men blir glad när barnen pratar med henne eller när hon får en kram. Hon har alltid en kompis med sig som hjälper henne att prata.
Vi har två stycken utrymmen för dig med mindre barn som vill gå undan en stund mellan inköpen. Familjerummet vid entrén i gången Lindex/Guldfynd har micro, soffor, matplats, vatten, skötbord och toalett (både för stor och liten). Amningsrummet ligger i gången vid toaletterna mitt i centrumet mellan restaurangerna.
Du parkerar gratis på någon av våra 1800 parkeringsplatser! Vi har även Familjeparkeringsplatser.

Kundklubb

För att bli medlem, klicka på ”Skapa/Logga in” och fyll i dina uppgifter. Det tar bara några minuter!
Nej, det är helt kostnadsfritt att vara medlem i vår kundklubb.
Klicka på ”Skapa/Logga in” och ange din e-postadress och lösenord för att få tillgång till din profil.
Om du har glömt ditt lösenord, klicka på ”Glömt Lösenord” och följ instruktionerna för att återställa det.
Logga in på din profil och gå till ”Ändra profil” för att uppdatera din information.
När du blir medlem i vår kundklubb godkänner du automatiskt samtycke för alla våra marknadsföringskanaler (e-post, SMS och profiling).
Följ dessa steg för att justera dina samtycken:
  1. Logga In: Klicka på ”Skapa/Logga In” och ange dina uppgifter.
  2. Dina samtycken: Gå till ”Ändra profil” när du är inloggad.
  3. Ändra Samtycken: Aktivera eller avaktivera de marknadsföringskanaler du önskar.
  4. Spara Ändringar: Glöm inte att spara dina ändringar längst ner på din profil.
Ja, du kan avaktivera alla marknadsföringskanaler under ”Ändra profil”.

Familjer

Du parkerar gratis på någon av våra 1800 parkeringsplatser! Vi har även Familjeparkeringsplatser.

Vi har  två stycken utrymmen för dig med mindre barn som vill gå  undan en stund mellan inköpen.

Familjerummet vid entrén i gången Lindex/Guldfynd har micro, soffor, matplats, vatten, skötbord och toalett (både för stor och liten).

Amningsrummet ligger i gången vid toaletterna mitt i centrumet mellan restaurangerna.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Välkommen till kundklubbsprofilen

Här kan du enkelt skapa en kundklubbsprofil eller logga in på din befintliga profil.