Våra nya butiker


Nya butiker i Valbo Köpcentrum 2020

- "Under året har vi kunnat välkomnat Actlife, Patches & Pins, och Waynes Coffee. Det var tre mycket lyckade invigningar där vi hade god spridning av kunder under hela dagen. Besökarna höll tydliga avstånd och det var en mycket trevlig stämning " berättar Anette Lättman, Centrumchef Valbo Köpcentrum.
Hem och Trend och Cervera har även haft premiäröppningar och satsat till större lokaler för att möta deras nya behov. Båda butikerna är väldigt stilrena och känns rätt i tiden.  
Ombyggnationen pågår även för fullt och den nya miljön växer tydligt fram med väggar, golv och tak. 15 helt nya toaletter har tagit form och nu är också nya tapeter på plats på dessa. Toaletterna har varit mycket uppskattade av våra besökare. Vi kan varmt rekommendera ett besök, skrattar Anette.
 
Valbo Köpcentrum har nu ett november att se fram emot. Sushi Yama står i startlinjen för att öppna upp när som helst.
- " Att bredda vårt matkoncept med Sushi Yama känns helt i linje med vad våra kunder önskar,” Säger Anette.
New Yorker, H&M full concept store och Hemtex kommer att öppna upp innan månadens slut. New Yorker blir ett efterlängtat tillskott och ger en ytterligare bredd inom vårt modeutbud, det är en uppskattad tysk klädkedja med över 1 100 butiker i 45 olika länder konstaterar Anette.

H&M full concept store öppnar sin fullconcept store hos oss med H&M Home under v. 46 och inom kort öppnar även Fix my phone. Fix My Phone utför snabba reparationer utan tidsbokning på smartphones och surfplattor.

- "Detta utökar bredden inom vårt serviceutbud. Våra besökare har länge efterfrågat en sådan här tjänst så vi tror att öppningen i slutet av november kommer att bli mycket uppskattad", säger Anette Lättman centrumchef.

- "Att kunna välkomna Hemtex tillbaka känns extra roligt och särskilt då de öppnar med sitt senaste uppdaterade koncept. De tillhör ett segment vi ser växer och som vi har en stor efterfrågan inom. Dessa öppningar är efterlängtade och vi gissar att många av våra besökare kommer bli glada", avslutar Anette Lättman centrumchef.