Våra nya butiker


Nya butiker i Valbo Köpcentrum 2020

- "Under 2020 har vi välkomnat Actlife7, Patches & Pins, Waynes Coffee, Hemtex, H&M Full conceptstore och Fix my phone.

Hem och Trend och Cervera har även haft premiäröppningar och satsat på större lokaler för att möta deras nya behov. Båda butikerna är väldigt stilrena och känns rätt i tiden.  
Ombyggnationen har fortlöpt och den nya miljön har vuxit tydligt fram med nya väggar, golv och tak. 15 helt nya toaletter har tagit form och de gamla toaletterna har även de fått en välbehövlig renovering Toaletterna har varit mycket uppskattade av våra besökare. Vi kan varmt rekommendera ett besök, skrattar Anette.
 
Sushi Yama öppnade sin restaurang i november.
- " Att bredda vårt matkoncept med Sushi Yama känns helt i linje med vad våra kunder önskar,” Säger Anette.
Restaurang Kitchen har även de uppdaterat sin restaurang och erbjuder nu även café. Det är inte bara ny inredning utan också nytt namn på restaurangen som nu heter Köket. Även Konditori Madame har gett sitt café en ett ansiktslyft.

New Yorker, H&M full concept store och Hemtex öppnade också innan november var slut. New Yorker var ett efterlängtat tillskott och gav en ytterligare bredd inom vårt modeutbud, det är en uppskattad tysk klädkedja med över 1 100 butiker i 45 olika länder konstaterar Anette.
H&M full concept store öppnade sin fullconcept store hos oss med H&M Home under v. 46 2020 och strax efter det öppnade även Fix my phone. Fix My Phone utför snabba reparationer utan tidsbokning på smartphones och surfplattor.

- "Detta utökar bredden inom vårt serviceutbud. Våra besökare har länge efterfrågat en sådan här tjänst så vi tror att öppningen i slutet av november kommer att bli mycket uppskattad", säger Anette Lättman centrumchef.

- "Att kunna välkomna Hemtex tillbaka kändes extra roligt och särskilt då de öppnade med sitt senaste uppdaterade koncept. De tillhör ett segment vi ser växer och som vi har en stor efterfrågan inom. Dessa öppningar var efterlängtade och vi gissar att många av våra besökare blivit glada", avslutar Anette Lättman centrumchef. "Vi är väldigt glada över att få ha så många nyöppningar under 2020!"