Fler butiker öppnar hos oss!


Fler butiker öppnar hos oss!

Valbo Köpcentrum har haft en stabil sommar med ett bra och jämnt flöde av besökare. Inom kort öppnar även fler butiker och matställen. Valbo Köpcentrum utökar därmed sin bredd och koncept ytterligare.

Våren inleddes med ett flertal nya hyresgäster och premiäröppningar, nu har vi ännu fler att vänta i slutet av oktober. Valbo Köpcentrum har även under hela våren och sommaren fortsatt med sin ombyggnation, som nu börjar ta fin form.

- "Det är med glädje vi kan berätta att ytterligare hyresgäster kommer att öppna i vårt nyrenoverade köpcentrum", säger Anette Lättman, centrumchef. "Vi har två helt nya hyresgäster, Sushi Yama och Actlife7, som båda två kommer att öppna här redan i slutet av oktober.". 
Att bredda vårt matkoncept med Sushi Yama känns helt i linje med vad våra kunder önskar."

Actlife7 är en livsstilsbutik med allt från el-cyklar till grillar. Ett unikt och modernt koncept som vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder.

-"Vi har även glädjen att meddela att Hem och Trend, som är en befintlig butik hos oss, kommer att satsa större och nu byta lokal för att möta sina nya behov", berättar Anette vidare. 
"Vi ser bara positivt på framtiden som bär mycket spännande med sig."

-"New Yorker och H&M öppnar snart upp sina nya butiker och vi vet att ännu fler är på gång att öppna här och det kan vi förhoppningsvis berätta mer om senare i höst", avslutar Anette med ett stort leende.