Valbo Köpcentrums trotjänare får ny kostym
PRO Valbos present från oss

Det är inte bara vi som får ny kostym. När ägaren Eurocommercial investerar 300 miljoner kronor för att ge "Köpis" i Valbo det största lyftet sedan premiären 1970 får även PROs anrika bås ett rejält lyft.
 
Det nya arkitektritade båset är en gåva till PRO för att visa uppskattning för den glädje de sprider och för deras långa och trogna engagemang.
 
- "Att besöka lotteribåset är en självklarhet för många av våra besökare och PROs närvaro har blivit en naturlig del av Valbo Köpcentrum. 
 
Många stannar för att köpa en lott och småprata lite eller så behöver de hjälp att hitta till en viss butik. Oavsett blir besökarna alltid lika varmt bemötta - så för oss var det en självklarhet att i och med ombyggnaden ge något tillbaka", säger centrumchef Anette Lättman.
 
Det nya lotteribåset är ritat av arkitekterna ElinderSten. Den är byggd i ekträ med vitlaserade detaljer och blir en första fingervisning om den nya interiören - där materialvalen blandas med varmgrå granitkeramik, behaglig grönska och mjuka kulörer.
 
- "Vi är så otroligt nöjda med vårt nya fina bås! 
 
Våra medlemmar är förväntansfulla och tror knappt att det är sant", berättar en glad Roland Dahlund från PRO Valbo.